Gastro PR - By Elina Gregor Communications | Agentur
924
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-924,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Agentur

GASTRO PR AGENTUR

Behöver du hjälp med ditt varumärke? Kanske landa en i en kommunikationsplattform, hitta rätt tonalitet i dina sociala kanaler, hjälp med att sålla bland samarbeten och förfrågningar eller någon som proaktivt hjälper dig att hitta dessa? Behöver du hjälp med medieträning, förhandlingar av avtal, en PR-plan eller annat?

GASTRO PR AGENTUR representerar profiler inom primärt gastronomi. Vi erbjuder hjälp med kommersiella samarbeten, avtalsförhandlingar, varumärkesplattformar och PR.


För kommersiella samarbeten representerar Gastro PR ett antal kockar och personligheter och inom mat, dryck och lifestyle. Tillsammans med rätt ambassadör, oavsett om det rör sig om en kock eller en moderator till ett pressevent, en lansering av en ny produkt eller ett ambassadörskap, hjälper Gastro PR dig att synas i rätt målgrupp. Dessutom kan du boka kockar för såväl privata som kommersiella event via Gastro PR.

Vill du komma i kontakt, boka eller samarbeta med någon av de profiler som Gastro PR representerar? Kontakta info@gastropr.se.

Är du en journalist som vill boka en intervju med någon av Gastro PR profiler? Mejla press@gastropr.se.

GASTRONOMI

team_image

Sebastian Gibrand

Bocuse d’Or 2019 silver. Driver Gibrands Gastronomi.
Gibrands Gastronomi

team_image

Emma Shields

Prisbelönt kock som driver By Emma Shields. White Guide Rising Star 2018.
By Emma Shields

team_image

Louise Johansson

Finalist i Årets Kock 2019
Taste by Louise

Hälsa och lifestyle

team_image

Fannie Redman

Kampsportare, personlig tränare, hälsocoach och influencer.
fannieredman