Gastro PR - By Elina Gregor Communications | Gastro PR får en ny kund!
878
post-template-default,single,single-post,postid-878,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Gastro PR får en ny kund!

Gastro PR får en ny kund!

Äntligen kan vi avslöja samarbetet med vår nya kund! Kaslink Aito är ett finskt varumärke som ägs och drivs av de tre bröderna Kukkonen. I dagsläget finns två produkter i den svenska dagligvaruhandeln, men vi ser fram en vår full av nyheter och roligt lanseringsarbete!

Det finns inte en gröda som är mer finsk än havre. Förutsättningarna för högkvalitativ havre av världsklass är den absolut bästa i Finland. Produkterna går att äta, dricka och laga mat med och passar olika slags kosthållning, vare sig man gillar mjölk eller är vegan. Produkterna är mjölkfria och veganska. Dessutom är flera av produkterna från Aito glutenfria!

Vi kommer snart att berätta mer om dessa produkter och Gastro PR arbete. Tillsvidare frestar vi med denna härliga pepparkaksparfait med lingon som ingen mindre än Jessica Frej tagit fram ett smarrigt recept på!

 

No Comments

Post a Comment