Gastro PR - By Elina Gregor Communications | Fannie Redman vinner proffsdebut!
833
post-template-default,single,single-post,postid-833,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Fannie Redman vinner proffsdebut!

Fannie Redman vinner proffsdebut!

Lördagen den 1 december samlades kampsportsentusiaster, fans och atleter på Stockholmsmässan för ett bevittna årets upplaga av Superior Challenge. Det rör sig alltså om kampsport eller mixed martial arts (MMA) för den okunnige. Det är en otroligt tuff sport, som kräver enorma förberedelser.

 

Fannie Redman, är en av de profiler som Gastro PR representerar. Året om behöver hon vara någonstans i närheten av matchform, då hon kan bli inkallad till en fight med väldigt kort varsel. Förberedelserna består bland annat av att hamna i rätt viktklass (50 kg för denna match) men att också att felfritt och klokt kunna bemästra sparkar, slag, kast och markkamp.

Det har varit väldigt roligt att följa Fannies resa till proffsdebuten. Givetvis fanns en hel del fina utmärkelser i bagaget inför denna match. Hon har ett svart bälte i Judo samt brunt bälte i brasiliansk Jiu-Jitsu. Utöver det har hon vunnit SM i båda sporterna och även vunnit EM och SM i amatör-MMA.

 

4 minuter och 45 sekunder in i matchen och i första ronden hade Fannie besegrat finskan Tiia Kohtamäki. Jag hade nog inte klarat av att titta längre, och är oerhört glad över att Fannie fick till det avgörande armlåset så pass snabbt (även om det kändes som en evighet). 4 min och 45 sekunder senare var i alla fall proffsdebuten avgjord. Nu står nya, större mål på listan.

Följ Fannies resa på Instagram.

Fannie är förutom kampsportare på proffsnivå hälsocoach, personlig tränare, kostrådgivare och frekvent anlitad ambassadör. Hon driver också Kampsportslabbet på Östermalm i Stockholm tillsammans med fästmannen Kevin Arroyo.

Segerintervju med Fannie Redman hittar ni här:

https://www.mmanytt.se/tag/fannie-redman/

För samarbeten och intervjubokningar med Fannie Redman, kontakta press@gastropr.se

No Comments

Post a Comment