Gastro PR - By Elina Gregor Communications | Brunchpremiär och pressträff på Dogfood
804
post-template-default,single,single-post,postid-804,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Brunchpremiär och pressträff på Dogfood

Brunchpremiär och pressträff på Dogfood

I morse höll Gastro PR en pressträff på Sveriges enda ekologiska streetfoodbistro Dogfood. På lördag introducerar de nämligen brunch, ett initiativ som varit efterlängtat av många. På menyn finns absolut ingen avokodaotoast, men väl en vegansk quinoa bowl, french toast med creme brulee-crust, glutenfria amerikanska pannkakor och breakfast tacos för att nämna några.

 

 

Under onsdagsmorgonen bjöds journalister, bloggare och content creators in till en brunch för att provsmaka den nya menyn. I högtalarna pumpade beats från Kalifornien- perfekt till menyn som bjuder på en smakresa till L.A och Malibu.

Menyn har tagits fram via inspirationsresor till framförallt Kalifornien. Målet är precis som med systerrestaurangerna Flippin Burgers och Lådan att använda svenska, småskaligt producerade och så långt det går även ekologiska råvaror. Viktigast är att det ska vara hållbart. Baconet till exempel kommer från fritt bökande utegrisar (@jordpatrynet), äggen plockas färska dagen innan från Pullans hönseri där hönorna pickar fritt och värper lugnt. Mejeri köps in från @wapnogard.
En brunch som erbjuder hållbar skräpmat så att säga<3

Det var väldigt roligt att starta dagen med den härliga uppslutningen av drygt 40 journalister, bloggare, matspanare och kreatörer. Och gott! Bra magkänsla rakt igenom! Och nu vet alla att Dogfood börjat med brunch 🙂

En av oss bar en Jessica-Frej-klänning på brunchen, vem?

GASTRONIZE IT!

No Comments

Post a Comment