Gastro PR - By Elina Gregor Communications | Lagunitas Beer Sanctuary x Dogfood
728
post-template-default,single,single-post,postid-728,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Lagunitas Beer Sanctuary x Dogfood

Under en månad flyttade Kalifornienbryggeriet Lagunitas in på Restaurang Dogfood i Stockholm. Tillsammans med den trendiga korv-och streetfood-restaurangen arrangerades en rad aktiviteter, exklusiva ölprovningar och limiterade ölsläpp.

Gastro PR såg till att all relevant Stockholmsmedia inklusive branschtidningar och ölnördar hade koll på samarbetet. Under öppningseventet arrangerades en pressträff med 40 närvarande medier. Dessa fick, förutom att delta i en ölprovning avnjuta Jonas Crambys legendariska ”Chicken Torta”.

 

Vidare under Lagunitas Beer Sanctuary arrangerades en träff för det kvinnliga nätverket Friendcation (@friendcationsverige), där 40 st hungriga och törstiga tjejer fick lära sig mer om både öl och riktiga hantverkskorvar.

 

Dessutom bar det i väg en resa till bryggeriet i Petaluma, självklart med några episka stop i både Chicago och San Fransisco för att hitta guldkornen bland amerikanska frukostmenyer, hot dogs och burgare. Resultatet ser ni i nästa nummer av Gourmet Magazine!

 

 

GASTRONIZE IT!

No Comments

Post a Comment