Gastro PR - By Elina Gregor Communications | Sebastian Gibrands gästspel på Lådan
735
post-template-default,single,single-post,postid-735,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Sebastian Gibrands gästspel på Lådan

Under hösten gjorde Bocuseaktuelle Sebastian Gibrand ett gästspel på Restaurang Lådan i Stockholm. Gastro PR stod för idé, medierelationer & PR.

Det hela började med att vi skickade Sebastian Gibrand till New York tillsammans med Kristian Smith (@streetgastronomy).  Kristian är kulinarisk kreatör för Flippin’ Burgers koncernen (Lådan, Dogfood och Flippin’ Burgers). Tanken var att Sebastians värld, med rötter i fine dining och matkreation i absolut världsklass med enorm passion för hantverk, teknik och råvara skulle möta Kristians värld som drivs av hållbar och innovativ street food. New York-resan bestod av besök till trestjärniga Per Se, Momofoku och otaliga street foodmarknader. Resultatet visade sig sedan i ett gästspel på Lådan i ett otroligt samspel av de båda kockarna.

Kvällen blev minst sagt en succé. Redan innan öppning var det kö utanför Lådan och 2.5 hr och 380 tallrikar senare slogs det Lådan-rekord 🙂 Det var en härlig kväll med vänner, supporters och matentusiaster i en salig blandning!

Lådan har förutom Sebastian Gibrand gästats av bland annat Sayan Isaksson, Jonas Cramby och Restaurang Arirang. Och på torsdag den 22 november gästas Lådan av ingen mindre än Joel Åhlin från Bar Agrikultur.

 

Här snackar vi bra magkänsla!

Gastronize it.

 

No Comments

Post a Comment